Ostin Lumenen Blueberry Curlin ja HR:n Las Queenin, eikä kumpikaan ollut "täydellinen". Ehkä olen vain liian vaativa.

Ajattelin alkaa meikata nyt jokapäivä vähän eritavalla ja katsoa, huomaako kukaan eroa.
Meikkaan nimittäin aina täysin rutiinilla ja haluaisin kokeilla välillä jotein muuta. Ei kuitenkaan mitään suuria eroja, ehkä enemmänkin kajaalin määrää ja poskipunan käyttöä voisi vaihdella.

Tuli vain mieleen, että mitähän oravat tekevät talvella?
Eihän niitä talvella ainakaan kauheasti näy, enkä ole ainakaan kuullut niiden nukkuvan talviuntakaan. Nukkuvatkohan ne? Jos ne eivät nuku, niin mistä ne löytävät ruokaa?
Talvi on kurjaa ja raakaa aikaa, ihmisillekin. Miettikää nyt, pärjäisittekö itse muka jossain metsässä alasti saamatta mistään lämpöä tai ruokaa? Ja kaikki muut olisivat jotain kymmenen kertaa teitä isompia, itse en pärjäisi. Kuolisin yksin johonkin puunlatvaan johon olisin paennut lunta. Ihmiset ovat etuoikeutettuja, meillä on mahdollisuus asua lämpimissä taloista ja saada ruokaa tekemättä oikeastaan mitään sen eteen. Onko tämä nyt sitten reilua?
En kyllä olisi itse valmis vaihtamaan elämäntyyliä, mutta välillä vain ihmetyttää miten me olemme kehittyneet näin pitkälle. Ihmisenä elo ei tunnut oikealta, ihan kuin tämä olisi pelkkää unta tai jotakin. Niin outoa.

"Days before you came
Freezing cold and empty
Towns that change their name
And a horn of plenty

Days before you came
Counting breaths inside me
Even crack cocaine
Couldn't start to hide me
Won't you join me now
Baby's looking torn and frayed
Join the masquerade
Join the masquerade
Won't you join me now
Baby's looking to get laid
Join the masquerade
Join the masquerade"